Festő  
 
 
  BemutatkozásSzolgáltatásokReferenciákPraktikákPartnerekAjánlatkérés  
 

Belső festés | Díszítő munkák | Gipszkartonozás | Hőszigetelés | Mázolás | Tapétázás | Állványozás |

Belső festés

Belső festésünknél különféle festékekből választhatunk (diszperziós, mész, latex, alkidgyanta stb). Legelterjedtebb a diszperziós festék, mely előnye, hogy hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát és nagy mértékben színtartó. Kis fantáziával igen sokoldalú felületképzések érhetőek el általa (antikolás, színátmenetek, bordűrök). Jó alapot képez bizonyos díszítőfestő eljárásoknak, későbbi tapétázásoknak.

Díszítő munkák

A díszítő munkához rengeteg türelem és szakértelem szükséges, mind a megfelelő anyagok és színek kiválasztásában, mind a kivitelezésben. A kültéri és beltéri használatra egyaránt gyártott polisztirol habból készült díszítőelemek alkalmazásával (rozetták, díszlécek, formák stb.) változatosan és igényesen díszíthetjük lakó és munkakörnyezetünket.

Gipszkartonozás

Hőszigetelés

Ha régi házunkat felújítjuk vagy újat építünk, energiatakarékossági és kényelmi szempontokból is, a kedvező hőérzet és mikroklíma kialakításához nagyon fontos a szigetelés. Fűtés számlánk akár 30%-kal is csökkenhet.

Mázolás

Talán az egyik legaprólékosabb munkálatok egyike a mázolás. A minőségi mázolás feltétele a kiválóan előkészített alap, mely lehet fa, fém (épületszerkezetek, nyílászárók), de lehet falfelület is (lábazat). Karbantartó átvonás 3 - 4 évente szükséges.

Tapétázás

Ha tapétával szeretnénk feldobni otthonunkat, választhatunk papír, habpapír, Vinyl (selyem) vagy Vlies (gyapjúrostos) tapéták közül. A Vlies tapéta a legújabb, amely papír helyett textilszálakat és cellulózt tartalmaz, környezetbarát nem reped és könnyen javítható.Egy-egy fal tapétázásával egyszerűen dekoratívvá tehetjük otthonunkat.

Állványozás

vissza az oldal elejére